Ferestre din lemn-aluminiu, o alegere cu avantaj dublu

Fiecare material pentru constructia ferestrelor are avantajele si dezavantajele sale astfel:

-aluminiul rezista mai mult intemperiilor si  necesita  o intretinere minima dar nu prezinta parametrii suficienti de buni pentru izolatia termica si fonica.

-lemnul are calitati estetice de neegalat, exceptionale este un bun izolator termic si fonic dar este nevoie de o atentie deosebita la intretinerea  pe exterior a ramelor

 

Solutia ideala este folosirea impreuna acestor materii prime prin care exploatam toate avantajele oferite de cele doua materiale si eliminam toate dezavantajele; rezultatul fiind un produs care satisface cele mai inalte exigente.

Acest lucru face ca alegerea ferestrelor din lemn-aluminiu sa devina una din alegerile inspirate ale oamenilor pentru locuintele lor, fie ca vorbim de cartiere rezidentiale sau vile. De ce?

 

ferestre lemn aluminiu 2-In primul rand, pentru ca ferestele din lemn-aluminiu imbina avantajele celor doua elemente naturale  lemnul si aluminiul obtinandu-se o fereastra rezistenta si stabila dimensional. Pe partea interioara putem alege culori naturale ale lemnului, fapt care va conferi un aspect plin de caldura caminului nostru, iar exteriorul va fi placat cu aluminiu pentru a echilibra ,,respiratia” lemnului . In plus, ferestrele din lemn aluminiu Ambient pot fi personalizate ,  existand o paleta variata de combinatii arhitecturale menite sa satisfaca toate gusturile,si in special pe cele avangardiste.

 

-In al doilea rand, din cauza ca se poate  folosi lemn cu sectiune mare 78 mm,92mm,si pachet de geam termoizolant gros (tripan de 48 mm), aceste  ferestre asigura o izolatie termica excelenta, reducand consumul de energie din locuinta noastra , iar cheltuielile cu intretinerea lor va fi redusafereastra-lemn-aluminiu

Datorita suprafetei lucioase si netede a aluminiului la exterior, ferestrele din lemn aluminiu se curata foarte usor si nu au nevoie sa fie vopsite,eliminandu-se astfel cheltuielile cu renovarea.

 

– In al treilea rand, ferestrele din lemn aluminiu Ambient reprezinta un produs cu un raport  pret/calitate convenabil , fiind o investitie care aduce plus valoare locuintei, crescandu-i pretul in timp.

-In al patrulea rand, ferestrele din lemn-aluminiu Ambient contribuie la protectia mediului inconjurator contribuind la reducerea emisiei de CO2, raspunzator de producerea fenomenului,, incalzirea globala”.

Ferestrele din lemn-aluminiu Ambient Forte pot fi folosite la constructia caselor eficiente energetic astfel conform studiilor institutului casei pasive din Germania in cursul unui an se poate prevenii emisia a 1,5 tone de CO2

Alaturand aluminiul, un material care rezista in orice conditii meteo, langa lemn, un material care ofera   izolatie termica si aspect deosebit, consideram ca ferestrele din lemn aluminiu reprezinta o combinatie convingatoare care salveaza bani si rezista in timp, oferindu-ne cea mai performanta fereastra de pe piata.

Scrie un comentariu