Site-ul eambient.ro este operat de societatea ECO AMBIENT SRL cu sediul in Calea Mosilor, Nr. 158, Biroul 2A, scara B, etaj 2, Sector 2, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/2650/03.04.2002.

Utilizarea site-ului( navigarea, accesul si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate aspectele si consecintele ce decurg din acesta.

Program: Luni-Vineri intre orele 9:00 si 18:00.

Administratorul site-ului Eco Aambient ( eambient.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea in prealabil a persoanelor care il utilizeaza( numiti “utilizatori”). Utilizatorii vor avea acces in permanenta la termenii si conditiile de utilizare pentru a le consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestul site nu poate fi reprodus, distribuit, transmis sau expus, in scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titulatutilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Utilizatorii sunt de asemenea de acord sa nu afecteze si sa nu interfereze in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elemente care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a site-ului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului.( Doar in cazul comenzilor online de mobilier) 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Eco AMBIENT( eambient.ro) sunt reglemetate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.si OUG 34/2014

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului cu exceptia situatiilor prevazute de OUG 34/2014

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Str. Barsesti, nr. 187, Targu Jiu, Jud. Gorj, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 .
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

ATENȚIE: în cazul în care produsele a căror returnare se solicită prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, componente sau accesorii lipsă, certificate de garanție sau manual de asamblare lipsa, sau nu sunt returnate în aceeași stare în care au fost livrate către client, Eco Ambient are dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse de către reprezentanții noștri.

Va rugam sa trimiteti produsele ambalate corespunzator.

Pentru returnarea produselor comercializate de Eco Ambient ne puteți contacta pe adresa de e-mail contact@eco-ambient.ro.

 Clientul Eco Ambient poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract si este indreptatit sa primeasca intreaga contravaloare platita pentru produse, in urmatoarele situatii:

 Produsele prezinta deteriorari severe care le fac neconforme;

 Produsele livrate sunt diferite (specificatii, cantitate, etc) fata de comanda plasata;

 Produsele prezinta defecte de fabricatie

 Clientul s-a retras din contract in termenul de 14 zile de la data livrarii comenzii. 


-Inainte de expirarea perioadei de retragere, Clientul informeaza Eco Ambient cu privire la decizia sa de retragere din contract. In acest scop, Clientul poate alege una dintre urmatoarele variante:
1. De a contacta Eco Ambient la adresa de mail contact@eco-ambient.ro si solicita retur.

2 . De a apela numarul Relatii clienti 0744707055 si a solicita retur.

– Clientului care a notificat Eco Ambient conform celor mentionate, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire au fost returnate sau inmanate catre Eco Ambient sau unei persoane autorizate de Eco Ambient sa receptioneze produsele (de obicei firma de curierat rapid indicata in formularul de Retur ), fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat decizia sa de retragere din contract. Termenul este respectat daca produsele sunt expediate de Client inainte de expirarea perioadei de 14 zile impachetate corespunzator pentru protejarea pe durata transportului.( preferabil, dar nu obligatoriu, in ambalajul in care a fost livrat initial)

– Clientul  nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:

– In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 14 zile prevazute, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.
– In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute mai sus, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (cu documentele care l-au insotit, cu toate componentele).
– In cazul in care produsele au fost confectionate dupa specificatiile prezentate de Client sau personalizate in mod clar.
– In cazul in care au fost comandate si livrate produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Client (aceste produse sunt marcate in prezentare ca produse nereturnabile).
 In cazul in care au fost comandate si livrate produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.
/Clientul va fi informat in e-mailul de plasare a comenzii daca acesta este returnabil sau nu si daca exista costuri in caz de retur. Produsele ce constituie un kit/set trebuie returnate ca un kit/set.
 In cazul retragerii din contract a Clientului, Eco Ambient ii ramburseaza acestuia toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea sa, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care produsul a ajuns in depozitul Eco Ambient. Returnarea se face folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de Client pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care Clientul a fost de acord cu o alta modalitate de plata si cu conditia de a nu cadea in sarcina Clientului plata de comisioane in urma rambursarii.).

Administratorul Eco AMBIENT (eambient.ro) face eforturi permanente de a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori pot aparea inadvertente( specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). De asemenea, fotografiile au un caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. Fotografiile pot avea neconcordante de culoare in functie de fiecare ecran in parte.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Eco AMBIENT( eambient.ro) utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Eco AMBIENT(eambient.ro) sau asociatii/ partenerii/ afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea pe cale amiabila, direct intre parti sau prin intermediar:https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home.show ,iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul se va solutiona in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale site-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe site, si in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineri este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Eco AMBIENT( eambient.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Eco AMBIENT(eambient.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Eco AMBIENT(eambient.ro) in orice moment si la orice interval de timp ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate servicille puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email: contact@eco-ambient.ro