Inca 3 motive pentru care sa alegi ferestre de lemn stratificat

De foarte multi ani ferestrele de lemn au fost o alegere comuna a tuturor locuintelor. Cu timpul, piata a devenit din ce in ce mai diversificata in ceea ce priveste materialul folosit in cazul ferestrelor, iar noi ne aflam in situatia in care trebuie sa ne gandim bine la avantajele si dezavantajele lor.

Ferestrele de lemn stratificat reprezinta o alternativa ideala si moderna pentru armonizarea locuintei noastre. Insa, pe langa calitatile incontestabile de izolare termica si fonica , vom evidentia si alte trei motive pentru care ar trebui sa facem aceasta alegere:

 

IMG_0010

         1.Durabilitate

Ferestrele de lemn stratificat reprezinta o investitie de lunga durata.

Timpul este de partea lor deoarece materialul de baza -lemnul-a trecut testul timpului si putem vedea ca orice cladire de patrimoniu are ferestre din lemn.

Studiile arata ca aceste ferestre de lemn stratificat au o durata de viata mai mare de 50 de ani.

An de an apar diverse solutii moderne pentru sporirea durabilitatii ferestrelor de lemn stratificat astfel:

-tratarea lemnului prin acetilare ;proces  ecologic de modificare chimica prin care se induce un proces de umflare permanenta a membranei celulare si reducerea higroscopicitatii rezultatul fiind un profil lemnos cu absobtie de apa redus,rezistenta la biodegradare marita,stabilitate dimensionala,o buna performanta a peliculei de finisare

accoya

-finisarea cu sisteme de vopseluri ecologice, rezistente la intemperii  care  ofera ferestrelor de lemn stratificat un caracter  permeabil la vapori si impermeabil la apa si care datorita progreselor in domeniul nanotehnologiei au permis cresterea nivelului de performanta fizica si chimica a peliculei de lac,realizandu-se un nivel ridicat de duritate si rezistenta la zgarieturi,abraziune si socuri termice fara a compromite transparenta,rezultatul fiind combinatia reusita intre durabilitate si frumusete .

ferestre lemn stratificat 3           2.Stil

Gama de ferestre din lemn stratificat Eco Ambient poate sa satisfaca exigentele stilistice ale oricarei arhitecturi:clasic,romantic ,gotic,baroc,rococo,neoclasic,art nouveau,modern,postmodern,art deco,eclectic,neoromanesc,etc ;arhitectii neavand nici un fel de obstacol in procesul de proiectare.

 

 

 

       3. Siguranta 

Datorita numeroaselor substante chimice din materialele plastice si compozite aparute pe piata, riscurile de imbolanvire pentru noi si copii nostri sunt ridicate.

Cu ajutorul ferestrelor de lemn stratificat aceasta ingrijorare esteferestre lemn stratificat eliminata din start. Cum? Din simplu fapt ca ferestrele de lemn stratificat sunt fabricate din materiale naturale, iar tehnicile folosite pentru manipularea si crearea acestora respecta standardele de calitate.

 

In momentul cand dorim sa construim sau sa renovam casa, ne dorim sa investim intr-un produs care sa ne aduca atat beneficii calitative, cat si beneficii financiare. Ferestrele de lemn stratificat reprezinta o alegere foarte buna aducand si un plus de eleganta si rafinament locuintei noastre. In plus, reprezinta un raport cost-calitate avantajos.

Scrie un comentariu