Site-ul eambient.ro este operat de societatea ECO AMBIENT SRL cu sediul in Calea Mosilor, Nr. 158, Biroul 2A, scara B, etaj 2, Sector 2, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/2650/03.04.2002.

Utilizarea site-ului( navigarea, accesul si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate aspectele si consecintele ce decurg din acesta.

Program: Luni-Vineri intre orele 10:00 si 19:00.

Administratorul site-ului Eco Aambient ( eambient.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea in prealabil a persoanelor care il utilizeaza( numiti “utilizatori”). Utilizatorii vor avea acces in permanenta la termenii si conditiile de utilizare pentru a le consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestul site nu poate fi reprodus, distribuit, transmis sau expus, in scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titulatutilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Utilizatorii sunt de asemenea de acord sa nu afecteze si sa nu interfereze in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elemente care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a site-ului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului.( Doar in cazul comenzilor online de mobilier)

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Eco AMBIENT( eambient.ro) sunt reglemetate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.si OUG 34/2014

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului cu exceptia situatiilor prevazute de OUG 34/2014

Obligaţiile consumatorului în cazul retragerii (1) Cu excepţia cazului în care profesionistul s-a oferit să recupereze el însuşi produsele, consumatorul returnează produsele sau le înmânează profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist să recepţioneze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract în conformitate cu art. 11. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile. (2) Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu excepţia cazului în care profesionistul acceptă să suporte acele costuri sau în care profesionistul nu a informat consumatorul că aceste costuri trebuie suportate de consumator. În cazul contractelor în afara spaţiilor comerciale, în cazul cărora produsele au fost livrate la domiciliul consumatorului la momentul încheierii contractului, profesionistul preia produsele pe cheltuiala sa dacă produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate în mod normal prin poştă. (3) Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru consumator în a-şi exercita dreptul de retragere. Indiferent de situaţie, consumatorul nu este responsabil pentru diminuarea valorii produselor în cazul în care profesionistul a omis să îl informeze cu privire la dreptul de retragere în conformitate cu art. 6 alin. (1) lit. h). (4) Profesionistul trebuie să poată face dovada diminuării valorii produselor care rezultă diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor. (5) Atunci când consumatorul îşi exercită dreptul de retragere după transmiterea cererii în conformitate cu art. 7 alin. (3) sau cu art. 8 alin. (8), consumatorul plăteşte profesionistului o sumă proporţională cu ceea ce s-a furnizat până la momentul în care consumatorul a informat profesionistul cu privire la exercitarea dreptului de retragere, în raport cu acoperirea totală a contractului. Suma proporţională care trebuie plătită profesionistului de către consumator este calculată pe baza preţului total convenit în contract. Dacă preţul total este excesiv, suma proporţională este calculată pe baza valorii de piaţă a ceea ce s-a furnizat. >>

 Clientul Eco Ambient poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract si este indreptatit sa primeasca intreaga contravaloare platita pentru produse, in urmatoarele situatii:

 Produsele prezinta deteriorari severe care le fac neconforme;

 Produsele livrate sunt diferite (specificatii, cantitate, etc) fata de comanda plasata;

 Produsele prezinta defecte de fabricatie

 Clientul s-a retras din contract in termenul de 14 zile de la data livrarii comenzii. 

-Eco Ambient  poate oferi acoperirea tuturor costurilor de transport pentru produsele returnate ( indiferent de motivul returnarii) ca si procedura de fidelizare daca se contacteaza Eco Ambient la adresa de mail contact@eco-ambient.ro. Prin cererea de retur, Clientul are posibilitatea de a selecta produse simultan din una sau mai multe comenzi returnabile (cele in termen maxim de 14 zile). In cazul in care Clientul foloseste alt curier sau alte modalitati de livrare (posta, personal), adresa de returnare produse este Str Barsesti, nr 187, Targu Jiu, jud Gorj si se va aplica art 13 alin 3 si art 14 din Ordonanta De Urgenta nr. 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.


-Inainte de expirarea perioadei de retragere, Clientul informeaza Eco Ambient cu privire la decizia sa de retragere din contract. In acest scop, Clientul poate alege una dintre urmatoarele variante:
1. De a contacta Eco Ambient la adresa de mail contact@eco-ambient.ro si solicita retur.

2 . De a apela numarul Relatii clienti 0744707055 si a solicita retur.

 

– Clientului care a notificat Eco Ambient conform celor mentionate, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire au fost returnate sau inmanate catre Eco Ambient sau unei persoane autorizate de Eco Ambient sa receptioneze produsele (de obicei firma de curierat rapid indicata in formularul de Retur ), fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat  decizia sa de retragere din contract. Termenul este respectat daca produsele sunt expediate de Client inainte de expirarea perioadei de 14 zile impachetate corespunzator pentru protejarea pe durata transportului.

– Clientul  nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:

-In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute  are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 14 zile prevazute , calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.
-. In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute mai sus, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (cu documentele care l-au insotit, cu toate componentele).
– In cazul in care produsele au fost confectionate dupa specificatiile prezentate de Client sau personalizate in mod clar.
. In cazul in care au fost comandate si livrate produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Client (aceste produse sunt marcate in prezentare ca produse nereturnabile).
 In cazul in care au fost comandate si livrate produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.
. /Clientul va fi informat in e-mailul de plasare a comenzii daca acesta este returnabil sau nu si daca exista costuri in caz de retur. Produsele ce constituie un kit/set trebuie returnate ca un kit/set.
 In cazul retragerii din contract a Clientului, Eco Ambient ii ramburseaza acestuia toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea sa, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care produsul a ajuns in depozitul Eco Ambient. Returnarea se face folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de Client pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care Clientul a fost de acord cu o alta modalitate de plata si cu conditia de a nu cadea in sarcina Clientului plata de comisioane in urma rambursarii.).

Administratorul Eco AMBIENT (eambient.ro) face eforturi permanente de a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori pot aparea inadvertente( specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). De asemenea, fotografiile au un caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. Fotografiile pot avea neconcordante de culoare in functie de fiecare ecran in parte.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Eco AMBIENT( eambient.ro) utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Eco AMBIENT(eambient.ro) sau asociatii/ partenerii/ afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea pe cale amiabila, direct intre parti sau prin intermediar:https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home.show ,iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul se va solutiona in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale site-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe site, si in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineri este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Eco AMBIENT( eambient.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Eco AMBIENT(eambient.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Eco AMBIENT(eambient.ro) in orice moment si la orice interval de timp ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate servicille puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email: contact@eco-ambient.ro